Om oss

Espira Nykirke åpnet i august 2016 og ligger sentralt til i Sletterødåsen, med korte avstander til både skog, idrettsplass, butikk og kollektivtransport. Du finner barnehagen i forlengelsen av den nye armen på rundkjøringen ved Kopstad brannstasjon på Fv. 310 – Kopstadveien. Rundt barnehagen er der masse skog og flotte turområder, og vi bruker skogen og nærområdet vårt flittig året rundt, til glede for både små og store.

Vi er en privat barnehage i Espira Gruppen som driver over 100 barnehager med ca. 3000 medarbeidere og rundt 10.000 barn, les mer om Espira HER

Barnehagen har 3 avdelinger som heter Frebergkastet, Kjærranåsen og Skånevetan. Alle har fått navn etter kjente steder i lokalmiljøet. På Frebergkastet går barna i alderen 1-2 år og på de to andre avdelingene går de eldste 2-åringene sammen med barna i alderen 3-6 år. Alle avdelingene bemannes av to pedagoger, samt 2-4 fagarbeidere/pedagogiske medarbeidere avhengig av antall barn på avdelingen og barnas alder.

Hjertet i barnehagen er kjøkkenet og fellesrommet. Her møtes barna til måltider, lek og aktiviteter avdelingsvis og på tvers av avdelingene. Dette barnehageåret er vi 18 ansatte hvorav en er fagutdannet kokk og har ansvaret for mattilbudet i barnehagen. Barna får servert 3 måltider daglig i barnehagen, og vi har varm lunsj 4 dager i uka.

Fakta:

  • Åpningstid kl. 06.45-16.30
  • Åpent 12 måneder i året, kun stengt jul- og nyttårsaften i tillegg til offentlige helligdager.
  • Fullkosttilbud – 3 måltider daglig, varm lunsj 4 dager i uka, fagutdannet kokk.
  • Espira er en av bedriftsponsorene til SOS-barnebyer og vi driver en egen barnehage i Zimbabwe.
  • Espira har et tett samarbeid med Forskerfabrikken og et spesielt fokus på realfag.
  • I løpet av barnehageåret skal vi sertifiseres som Miljøfyrtårn.
  • Høy brukertilfredshet.
  • Facebookside hvor vi legger vi ut bilder fra turer, aktiviteter etc.

Barnehagen er en del av samordnet opptak i Horten kommune, og deltar også på møter, kurs og kompetanseutvikling i regi av Horten kommune.

 

 

Personvern og cookies